Ble møtt med en overraskelse!

 • Skrevet 19.11.2014 klokken 20:04 i Blogg
 • Av Josefine Holter

Hei alle sammen! I dag er det onsdag dere. Jeg har funnet ut at jeg liker onsdager. Man har kommet godt inn i rutinene på jobb, og det er heller ikke lenge til helg. Når man jobber i barnehage merker man ihvertfall at ungene er roligere. I dag da jeg kom hjem hadde to gutter i hus laget taco. Så da jeg hadde gått tur med hunden, var det bare å sette seg ned å nyte maten. Ingenting er bedre, enn å kunne få servert mat etter en lang dag på jobb.

Liker du å bli overrasket med at noen har laget mat til deg?Hårinspo!

 • Skrevet 18.11.2014 klokken 20:20 i Blogg
 • Av Josefine Holter

Hei på dere! I dag har jeg tenkt litt på hvor fryktelig det er å gå ut av døra, uten engang å ha prøvd å gjøre noe med håret. Jeg er av den som ofte glemmer av håret, også skjemmes jeg litt når jeg går ut. Jeg er veldig dårlig på å gjøre noe med det. Det henger som oftest der, ellers retter jeg det en gang i blant. Synes jeg føler meg så mye bedre når jeg har rettet det. Men jeg vil gjerne bli flinkere, og det er kanskje noen flere?

 

Fishtail ??

Dorablidovic.se

Ombre today

Perfect

Hair

Camilla Pihl

hairstyle | tumblr

By 4ever_Atiga

By 4ever_Atiga

Fikk du litt motivasjon og ideer til å gjøre litt mer med håret ditt?


Har du lyst på hund?

 • Skrevet 17.11.2014 klokken 17:19 i Blogg
 • Av Josefine Holter

Hei alle sammen! Jeg vet at veldig mange ønsker seg hund. Når man er små maser man til foreldrene sine, og mange av de sier nei. Når man flytter hjemmefra er man også veldig skeptisk. Man vet jo ikke om man trives med å ha hund, og hva om man blir lei? Og hva skal du gjøre med den når du skal reise bort?

Jeg har funnet verdens beste måte å finne ut om man vil ha hund på, evt. om man er usikker på rase, og om det passer deg. Nemelig å ha hund på prøve. Jeg tok selv kontakt med en oppdretter som har den rasen jeg kunne tenke meg, og nå passer jeg hunden hennes i 2 uker. Så nå får jeg funnet ut om jeg har tid til hund, og om dette er noe for meg. Man lærer også utrolig mye, og man kan bare spørre oppdretteren om det er noe man lurer på. I tillegg kan mange oppdrettere veldig mye om sin rase. Selv vurderer jeg å ta kontakt med flere raser for å se hva jeg trives best med. Men først må jeg finne ut om jeg vil ha hund i det heletatt. Er litt uvant når man aldri har bodd med en hund før.

 

Jeg passer nå en dvergschnauzer. Den er så søt og liten. Den er allergivennlig og røyter ikke. Den finnes i flere farger og størrelser. Skulle gjerne tatt bilder av den jeg har, men da må jeg ha tillatelse av eier, så det får evt. bli senere.

Har dette et smart tips?Ukas blogger er..

 • Skrevet 16.11.2014 klokken 11:19 i Blogg
 • Av Josefine Holter

Hei, og god søndag alle sammen! Håper alle nyter den siste dagen før ny uke. Det prøver ihvertfall jeg å gjøre, og da er det gøy å sette seg ned å lese bloggene til de som melder seg på konkurransen jeg har hver lørdag, om å bli ukas blogger. Å nå skal nok en blogger bli kåret.

Denne ukas blogger er Jenny Charlotte Larsen! Hun er en kjempepen jente, og kjempefine bilder har hun også. Det som gjorde at akkurat hun vant, var fordi hun har laget en kjempefin video som gjorde at jeg fikk enda bedre inntrykk av henne. Det var lurt.  Du finner bloggen hennes her

Hva synes du om bloggen hennes?Vil du bli ukas blogger?

 • Skrevet 15.11.2014 klokken 17:09 i Blogg
 • Av Josefine Holter

Hei alle sammen! Håper dere alle har en fin helg. Det har iallefall jeg. Jeg er hundepasser for øyeblikket, og trives veldig godt med det. I tillegg var det både besøk i går, og besøk  i dag, så denne helga går veldig fort. Jeg skal fortelle mer på mandag om hvorfor jeg er hundepasser.

Men nok om hva som skjer for tiden. Nå skal vi kåre en ny ukas blogger. Så legg igjen en kommentar i kommentarfeltet med bloggadressen din i løpet av dagen, så trekker jeg en vinner i morgen. Jeg liker å la leserne mine få muligheten til å kunne få noe igjen for å lese bloggen min.Verdens beste kanelboller!

 • Skrevet 13.11.2014 klokken 20:58 i Blogg
 • Av Josefine Holter

I dag har jeg laget verdens beste kanelboller. I morgen kommer sivgers på besøk i den nye leiligheten for første gang. Så da må man lage noe godt. Kanelbollene jeg og min familie lager slår alltid an. Jeg vet ikke hvorfor, men vi har fått masse skryt for dem. Det finnes ikke noen som ikke liker de. Egentlig burde jeg jo holde oppskriften hemmelig, ettersom den faller så bra i smak. Men jeg tenkte å være grei å dele den med dere.

Det du trenger er:

En pakke fersk gjær

100 gram margarin

5 dl melk

En kopp sukker(se bilde ved fremgangsmåten)

Litt kardemomme(er ikke nødvendig, men gir veldig god smak)

Mel tilpasset deigens konsistens

Smøring:

Kanel

Sukker

margarin

Fremgangsmåte:

1. Først smuldrer du en pakke gjær i en bolle.

 

2. Så smelter du 100 gram smør. Hell så i 5 dl melk i smøret. Bruk så en gaffel og drypp litt av smør-/melkeblandingen på håndbaken. Den skal være kroppstemperert. Så du skal ikke kjenne smør-/melkeblandingen. Er det for kaldt må du varme litt mer(husk da å røre, og kjenne ofte etter. Den må ikke bli for varm, for da dreper du gjæret) er den for varm må du vente litt, men sjekk ofte(den må ikke være for varm, for da dreper du gjæret).
3. Hell først litt av smør-/melkeblandingen i bollen med gjæret. Rør ut gjæret, slik at gjæret har smuldret opp. Hell resten av smør-/melkeblandingen i kasserollen.

4. Ha en kopp sukker i.
5. Ha litt kardemomme i.
6. Rør inn litt og litt mel om gangen. Ikke bry deg om at det er litt klumpete i begynnelsen. Dette vil forsvinne. Det er viktig at deigen slipper bollen.

7. Legg et tørkle over deigen og la heve i ca. 30 min. Deigen skal være litt over bollen(kommer selvfølgelig litt an på hvilken bolle du har)
8. Ta ut deigen av bollen. Kna den litt, og del den i to like store deler. Den ene delen kan du legge tilbake i bollen, mens den andre kjevler du ut til et rektangel. 
9. Bland så en skål med margarin, sukker og kanel(velg mengde ut ifra eget ønske) og smør på deigen. 
10. Rull sammen, og skjær i like store deler. Tips: Begynn på midten for lat det skal være lettere å få like store dele. Gjør det samme med andre deigen som ligger i bollen.
11. Sett på stekeovnen på 200 grader. Ikke sett på stekeovnen før. De trenger ca. 15min etterheving.

12. Vips et egg, og smør på kanelbollene med en pensel, rett før du setter de i ovnen i 10-15 min. De skal bli gyldenbrune på toppen.

Så det godt ut?

Ukens tips!

 • Skrevet 11.11.2014 klokken 20:55 i Blogg
 • Av Josefine Holter

Nå har jeg lyst til å tipse dere om en flott sang jeg fant for ganske lenge siden. Jeg går liksom ikke lei av sangen. Dere har sikkert også opplevd å ikke gå lei av noen sanger. Håper dere er som meg, og ikke går lei av den dere heller. Disse jentene synger så fint ilag. De har fantastiske stemmer begge to.


Hva synes du om låten?

Bare en uke igjen!

 • Skrevet 10.11.2014 klokken 16:53 i Blogg
 • Av Josefine Holter

Hei! Først og fremst må jeg få sagt at jeg glemte å linke blogger til forrige ukas blogger.  Her er linken: http://mariellvikoren.blogg.no/ 

I dag er det bare en uke igjen til jeg kan begynne å tygge igjen. Neste tirsdag kan jeg spise mat som normalt. For dere som ikke har fått det med dere, så har jeg operert, slik at jeg ikke har kunnet spise på 6 uker. Nå har det godt 5 uker. Jeg gleder meg stort. Det er veldig vanskelig å holde seg, og jeg må innrømme at jeg til tider har svelget litt mat, noe som egentlig ikke er så bra. Håper så inderlig at dere slipper å måtte oppleve flytende føde.

  

Så vil jeg også benytte denne nye uka med å takke for alle kommentarer! Dere er noen flotte mennesker, med veldig gode kommentarer. Det gir meg stor motivasjon, og det varmer stort. Gjerne fortsett med det! Prøver å svare dere så godt jeg kan.Legger med et bilde av meg, for 2år siden.

Hva skal du gjøre idag?


Ukas blogger er..

 • Skrevet 09.11.2014 klokken 13:13 i Blogg
 • Av Josefine Holter

Heihei! Jeg må si det nok en gang var veldig vanskelig å velge ukas blogger. Bloggene er gode på forskjellige måter. Jeg tenkte derfor å spørre dere om jeg burde trekke en vinner, trekke en vinner av de beste, eller om jeg skal gjøre som nå, velge den beste, selv om jeg ikke er helt sikker?

Ukas blogger er......Mariell Vikroken! Hun er en ganske ny blogger. Jeg har valgt henne mye fordi jeg synes de som er nye også skal ha en sjanse. De innleggene hun har skrevet er veldig gode. Hun har fine bilder, og skriver en hverdagsblogg. Jeg har stor tro på at hun kommer til å få en veldig fin blogg!

Hva synes du om ukas blogger?Vil du bli ukas blogger?

 • Skrevet 08.11.2014 klokken 20:07 i Blogg
 • Av Josefine Holter

Hei, og god lørdag alle sammen!

Nå som lørdagen er her setter jeg igang med en ny konkurranse om å bli ukas beste blogger! Hver lørdag kan alle delta, og vinneren blir kåret hver søndag. Vinneren blir kåret på bloggen med bilder av bloggen, og hvorfor jeg valgte akkurat den bloggen. Det eneste du trenger å gjøre er å legge igjen bloggadressen deres under kommentarfeltet for dette innlegget, så er du med! 

Lykke til!Er livet av og til bare et ork?

 • Skrevet 07.11.2014 klokken 18:41 i Blogg
 • Av Josefine Holter

Hei alle sammen, og god helg! Nå tenkte jeg å dele et litt dypere innlegg med dere. Alle føler av og til at livet er bare et stort ork. Jeg tenkte nå å fortelle litt om min opplevelse, og hvordan man kan endre på den negative tankegangen. Livet blir bare mer og mer negativt jo mer negativt man tenker.

Før når jeg gikk på ungdomsskolen, så tenkte jeg ganske mye negativt. Så egentlig ikke lyst på noe. Livet var egentlig ikke så bra, og jeg følte jeg måtte gjøre noe med det. Selvtilliten var heller ikke den beste.

Jeg fant ut at jeg skulle snu på flisa, å begynne å tenke positivt. Dette går bra, hvis jeg vil så klarer jeg. Jeg begynte å smile. I begynnelsen føltes det veldig kunstig. Men jeg fikk respons. Folk begynte og smile til meg. Folk sa at jeg alltid var så glad.

Da jeg begynte på videregående fikk jeg på en måte en ny sjanse. Selv om nesten alle jeg begynte i klasse med, kjenete jeg fra før, så ble jeg mer åpen. Jeg var ikke så flink sosialt, men jeg ble flink på skolen. Rekte opp handen hele tiden, fulgte med, og karakterene fløy til værs. Jeg fikk så mye bedre selvtilitt. Jeg begynte da å tenke bare positivt. Jeg følte meg så mye lykkeligere. Dette året har jeg også flyttet skole, fordi de ikke hadde min linje. Jeg fikk da enda en sjanse til å få det bedre. Ting som jeg slet med, som feks engelsk og det sosiale begynte jeg og jobbe med. Nå føler jeg at jeg har lært utrolig mye om meg selv. Jeg har blitt en mye mer reflektert person, og livet er mye bedre.

Det er utrolig hvor reflektert jeg nå er. Jeg ser flere sider. Pga. at jeg har opplevd både det ene og det andre, har jeg erfaringer som kan hjelpe andre. Derfor setter jeg bare pris på ting som ikke er så bra. Negative opplevelser, og når det skjer noe i livet. Det får meg til å tenke. Jeg opplever hvordan ting er, og har erfaring, og kan råde andre, slik at de gjør kanskje et bedre valg en meg, eller at de gjør det på en enklere måte.Jeg vil bare si dere alle, tenk positivt. Du tror kanskje at, nei det hjelper ikke meg. Men jeg er sikker på at har du bare troen på at det virker, så virker det. Tror du at det går bra, og er innstilt på at det skal gå bra, så gjør det som oftest det. Å vis det ikke gjør det, så ikke gi opp, det kan ta litt tid. Se på alt det du gjør som er bra. Vær glad for helt selvsagte ting. At du står opp, at du faktisk går på skolen. At du har venner, at du gjør ditt beste. Tenk på hva du vil forandre. Hva vil du vise fremgang i. Sett deg mål, ikke får store. Og prøv å nå dem.

Hvordan tenker dere, høres dette logisk ut, er det noen som har tenkt å prøve det ut, andre erfaringer?Sunn snack, spis med god samvittiget

 • Skrevet 06.11.2014 klokken 16:23 i Blogg
 • Av Josefine Holter

Hei dere! Jeg Har nå funnet opp en sunn snack som jeg har lyst til å dele med dere. Jeg vet ikke med dere, men selv har jeg til tider lyst på noe å kose meg med. Da er det ofte jeg tyr til sjokolade og andre usunnheter. En sunnere snack gir deg god samvittighet til å kose deg litt ekstra i hverdagen.

Vaniljekesam med nøtter:

Det du trenger er:

-          En boks mager vaniljekesam

-          En håndfull nøtter (Her kan du velge hva du selv foretrekker), helst uten salt.

 

Framgangsmåte:

-          Du åpner vaniljekesamen, og heller den over i en skål.

-          Du rører  inn neve med nøtter(hvis du vil kan du kutte de i mindre biter først)

Og spiser det med GOD samvittighet!

 

Har du noen tips til sunn snack?¨Høstmotivasjon og bilder av meg!

 • Skrevet 05.11.2014 klokken 14:00 i Blogg
 • Av Josefine Holter

Her kommer litt inspirasjon for høsten! Det er vanskelig for mange å holde humøret oppe når det er så mørkt ute. Mange går i depresjon. Derfor tenkte jeg å komme med litt bilder over hvor vakker faktisk høsten er. I tillegg kommer det enda litt flere bilder av meg!

Month | Facebook

Soo beautiful :)

Omgomgomgomg :oChristmas sweaters ❄️

winter
| via Tumblr

Hva synes du om bildene?

Kjedelig å lage mat hver eneste dag?

 • Skrevet 04.11.2014 klokken 12:52 i Blogg
 • Av Josefine Holter

Når man flytter hjemmefra må man lage maten sin selv. Noen liker veldig godt å lage mat, mens andre synes ikke dette er så gøy. Man må være kreativ, og finne ut hva man skal lage til middag hver eneste dag, det blir mye oppvask, og man kan fort gå litt lei. Derfor mener jeg at der er viktig at man finner løsninger som gjør at man gleder seg til å lage mat. Vi skal trossalt lage mat hver eneste dag i mange mange år.

Så hva kan man gjøre for å ha lyst til å lage mat? Hvordan skal vi holde lysten oppe? En venn av meg fortalte meg at jeg måtte ha gode kniver når jeg lagde mat. Jeg trodde ikke det var nødvendig. Hjemmefra var jeg vant med sløve kniver, og trodde ikke kniven gjorde noe forskjell på matlagingen. Helt til jeg fikk låne hans kniver. Jeg trengte ikke lenger slite meg igjennom harde grønnsaker, og seige kyllingfileter. Det gikk mye fortere, og jeg brukte ikke halvparten av alt streve jeg til vanlig brukte. 

 

 

Det er så viktig med gode redskaper. Og lage potetstappe uten stapper, eller lage pannekaker med en stekespade som er alt for stor, som ødelegger pannekaka med en gang, gir dårlige resultater og med dårlige resultater får man lite lyst til å gjøre det igjen. 

Fissler Magic Potetpresse

Global GS-25 Stekespade 27 cm

Det koster jo kanskje litt ekstra og kjøpe redskaper som er av god kvalitet, men jeg tenker. Hva er best? Kjøpe redskaper som har godt kvalitet og holder lenge, men som er dyrere. Eller kjøpe billige redskaper som gir deg dårlige resultater, blir fort ødelagt men som er veldig billige? Selv velger jeg kvalitet, og grunnen er fordi jeg lager mat hver eneste dag.

Jeg har nettopp funnet en nettiside som selger gode kjøkkenutstyr. Siden finner dere HER (affilatelenke) Har ikke prøvd denne siden selv. Noen som har erfaring med denne? Også et supert julegavetips til venner og familie!

Flere som kjenner seg igjen med orket om å lage mat?Ukens blogger ble...

 • Skrevet 03.11.2014 klokken 13:23 i Blogg
 • Av Josefine Holter

Hei! Jeg må virkelig få sagt at de som hadde lyst til å være med på konkurransen på å bli ukas blogger hadde noen kjempefine blogger. Jeg har sett på alle bloggene, og det var så å si umulig og velge kun en blogg. Det var mange jeg ville skulle vinne, og det var forferdelig vanskelig valg. Jeg har idag valgt ut en blogg som jeg synes var veldig fin da denne bloggeren skriver om forskjellige ting, har et kjempefint design og store flotte bilder. Det er flere av dere som hadde like fine blogger, men idag ble det kun en heldig vinner. Men for dere som ikke har blitt kåret, så er det ikke forsent. Starter en ny runde neste lørdag.

Og vinneren av ukas blogg er...

SANDRA PEDERSEN!

Kjempefin blogg Sandra! Skal jeg gi et lite tips, så burde du ta enda flere bilder av deg selv!

Har du lest Sandra sin blogg? Trykk HER for å komme til hennes blogg! :)


Vil du bli ukens beste blogger?

 • Skrevet 02.11.2014 klokken 15:29 i Blogg
 • Av Josefine Holter

Hei alle sammen! Håper dere alle har hatt en fin helg, og nyter den siste dagen, før ny uke. Jeg har bestemt meg for å kåre den beste bloggeren. Til vanlig vil det være slik at på lørdager kan dere legge igjen en kommentar, så ser jeg igjennom bloggen til alle som kommenterer, også kårer jeg den beste på søndag, som ukas blogger.

I går hadde jeg jo dette tipset jeg ville dele med dere, så derfor tenkte jeg å utsette det til i dag! Det du må gjøre er å legge igjen en kommentar i kommentarfeltet med bloggnavn i løpet av dagen, så kårer jeg ukas blogger i morgen. Da ser jeg på hvem av de som kommenterer som har den beste bloggen.


Er dette noe dere ønsker at jeg skal ha fast?Hvordan få parfymen til å holde lengre?

 • Skrevet 01.11.2014 klokken 21:37 i Blogg
 • Av Josefine Holter

Hei alle sammen! Håper dere hadde en fin fredag i går, og en koselig Halloween for de som feiret det. Selv hadde jeg det ihvertfall veldig koselig. Men nå over til noe helt annet. Jeg har nemlig ofte tenkt på at parfymen min forsvinner, nesten så å si rett etter jeg har tatt den på. Som sikkert flere av dere har erfart, er det lurt å heller bruke litt penger på en skikkelig parfyme, enn en billig en da den varer mye lengre. Men da jeg fikk vite at man kunne smøre fuktighetskrem på de plassene man skal ha på parfyme, og at fuktighetskremen gjør at parfymelukten holder seg mye lengre, syntes jeg dette var veldig genialt. Så enkelt kan det være! Hvem hadde vel trodd at uparfymert fuktighetskrem kunne være løsningen?


Likte du tipset?

Bilder av meg!

 • Skrevet 30.10.2014 klokken 14:53 i Blogg
 • Av Josefine Holter

Bloggen min er veldig ny, og dere vet veldig lite om meg enda. Jeg har knapt hatt bilder av meg selv, så dere vet såvidt hvordan jeg ser ut. Derfor har jeg i dag tatt noen bilder av meg selv, slik at dere får et litt bedre inntrykk av hvordan jeg ser ut.

 

 

 

 

Nå skal jeg i et skypemøte. Synes møter på skype er litt uvandt. Men det er også noe nytt og spennende! Er jo egentlig sykemeldt, men møter må man jo ha, når man driver en hobby som er litt seriøs. Kanskje jeg forteller om hva dette er senere på bloggen.

Ha en fin dag alle sammen!Halloween inspo!

 • Skrevet 29.10.2014 klokken 12:17 i Blogg
 • Av Josefine Holter

Nå nærmer det seg Halloween dere! Har du noen planer for halloween? Det har i alle fall jeg. Kjæresten min har bursdag på selveste Halloween, og dette skal feires! Uansett hva du har tenkt å gjøre, så er det koselig å pynte litt i huset, og kanskje også kle seg ut. Noen skal kanskje ut å gå Halloween? Selv har vi tenkt å sette ut en bøtte med godteri før vi drar av gårde for å ha bursdagsselskap. Er så utrolig koselig med halloweenbarn på døra synes jeg! Men uansett hva du skal gjøre, tenkte jeg å gi dere litt inspirasjon til hva dere faktisk har muligheten til å gjøre, og i tillegg for å komme i litt Halloween-stemning. Derfor har jeg funnet noen fine bilder på wehartit, og dere kan selvfølgelig ta en titt der selv! Utrolig fine bilder!

Hva tror dere? Er det slik jeg skal se ut? Måtte bare eksperimentere litt!


Var det stilige bilder? Fikk dere litt inspirasjon?


Dagen i bilder!

 • Skrevet 28.10.2014 klokken 14:49 i Blogg
 • Av Josefine Holter

Hei alle sammen! Utrolig gøy med så mange tilbakemeldinger på første innlegg, dere er virkelig gode! Nå har jeg tenkt å fortelle dere litt om hvordan min dag har vært så langt. Derfor tenkte jeg å vise dere dagen min i bilder.

 

09.00-10.00Jeg står opp, dusjer, ordner meg og spiser frokost.

 

10.00-13.00
Kommer meg ut, tar trikken til biblioteket. Skriver ut noen bilder der, da jeg ikke har skriver hjemme.Drar til kjøpesenteret der jeg kjøper bursdagskort, linser og mat. Hadde håpet jeg skulle finne kostyme til Halloween. Men så kresen som jeg er, så tror jeg at jeg må se litt mer før jeg bestemmer meg.

 

13.00 - 14.00Kommer hjem, spiser de lille restene fra gårsdagens middag +yoghurt med havregryn. Lager bursdagskort til min kjære! Han hr bursdag på selveste Halloween. Og han er så heldig at han skal få tur til Italia fra meg. Håpe virkelig han blir glad! Klarer snart ikke holde det hemmelig mer! Gleder meg SÅNN til reaksjonen

Til vanlig jobber jeg, men for ikke lenge siden ble jeg operert. Så ble sykemeldt for 1 måneds tid. Som dere kanskje legger merke til, så spiser jeg bare flytende føde i dag, og dette er fordi da jeg ble operer fikk jeg beskjed om at jeg ikke kan tygge mat på 6 måneder. Jeg er nå halvveis, og må si det er en utfordring og ikke kunne tygge mat. Men begynner heldigvis å bli litt vandt til det nå!

Nå skal jeg slappe av, kanskje rydde litt og bare kose meg skikkelig! Kjenner det blir så godt!Hva har dere gjort i dag da, eller skal du noe senere idag?Hvem er jeg?

 • Skrevet 27.10.2014 klokken 14:56 i Blogg
 • Av Josefine Holter

Hei, og velkommen til min nye blogg! Mitt navn er Vilde, jeg bor i Oslo og jobber i barnehage. Jeg har nå bestemt meg for å starte en blogg. Grunnen til at jeg ønsker å blogge er fordi jeg har lyst på en ny hobby. Bloggen min er en hverdagsblogg, så her kommer jeg til å skrive om dagen min, outfits, tips og blant annet oppskrifter.Håper du har lyst til å følge med!

Ny blogg!

 • Skrevet 27.10.2014 klokken 14:07 i Blogg
 • Av Josefine Holter

Velkommen til blogg.no! :)

Dette er det aller første innlegget i din nye blogg. Her vil du finne nyttig informasjon, enten du er ny som blogger eller har blogget før.

Trenger du litt starthjelp finner du våre hjelpesider her: http://faq.blogg.no/, og vår engasjerte supportavdeling er tilgjengelig (nesten) 24/7.

Bloggen
Ønsker du å gjøre den nye bloggen din litt mer personlig anbefaler vi at du fyller ut profilinfo, og velger et design som passer til deg. Vil du bare komme i gang med bloggingen kan du starte et nytt innlegg.

Hashtags
Blogg.no bruker hashtags for å samle innlegg som handler om samme tema. Hashtags gjør det lettere å finne innlegg om akkurat det temaet du søker. Du kan lese mer om hashtags her: http://hashtags.blogg.no/

Andre nyttige sider
Infobloggen: http://info.blogg.no/
Vårt regelverk: http://faq.blogg.no/infosider/retningslinjer.html
Vilkår for bruk (ToS) og integritetspolicy: http://faq.blogg.no/?side=omoss

Nå som du har lest dette innlegget kan du redigere det eller slette det. Vær dog oppmerksom på at det alltid må være minst ett innlegg i bloggen for at den skal fungere - det er for eksempel ikke mulig å redigere designet uten at det finnes innlegg i bloggen.

Når du skal logge inn neste gang kan du gjøre det fra vår forside på http://blogg.no/.

 

Vi håper du vil trives hos oss!

hilsen teamet bak
blogg.no

 

blogg.no | logg inn | hjelp | regelverk | vilkår | om oss | kontakt oss | infobloggen

 

Les mer i arkivet » November 2014 » Oktober 2014