Bilder av meg!

  • Skrevet 30.10.2014 klokken 14:53 i Blogg
  • Av Josefine Holter

Bloggen min er veldig ny, og dere vet veldig lite om meg enda. Jeg har knapt hatt bilder av meg selv, så dere vet såvidt hvordan jeg ser ut. Derfor har jeg i dag tatt noen bilder av meg selv, slik at dere får et litt bedre inntrykk av hvordan jeg ser ut.

 

 

 

 

Nå skal jeg i et skypemøte. Synes møter på skype er litt uvandt. Men det er også noe nytt og spennende! Er jo egentlig sykemeldt, men møter må man jo ha, når man driver en hobby som er litt seriøs. Kanskje jeg forteller om hva dette er senere på bloggen.

Ha en fin dag alle sammen!Halloween inspo!

  • Skrevet 29.10.2014 klokken 12:17 i Blogg
  • Av Josefine Holter

Nå nærmer det seg Halloween dere! Har du noen planer for halloween? Det har i alle fall jeg. Kjæresten min har bursdag på selveste Halloween, og dette skal feires! Uansett hva du har tenkt å gjøre, så er det koselig å pynte litt i huset, og kanskje også kle seg ut. Noen skal kanskje ut å gå Halloween? Selv har vi tenkt å sette ut en bøtte med godteri før vi drar av gårde for å ha bursdagsselskap. Er så utrolig koselig med halloweenbarn på døra synes jeg! Men uansett hva du skal gjøre, tenkte jeg å gi dere litt inspirasjon til hva dere faktisk har muligheten til å gjøre, og i tillegg for å komme i litt Halloween-stemning. Derfor har jeg funnet noen fine bilder på wehartit, og dere kan selvfølgelig ta en titt der selv! Utrolig fine bilder!

Hva tror dere? Er det slik jeg skal se ut? Måtte bare eksperimentere litt!


Var det stilige bilder? Fikk dere litt inspirasjon?


Dagen i bilder!

  • Skrevet 28.10.2014 klokken 14:49 i Blogg
  • Av Josefine Holter

Hei alle sammen! Utrolig gøy med så mange tilbakemeldinger på første innlegg, dere er virkelig gode! Nå har jeg tenkt å fortelle dere litt om hvordan min dag har vært så langt. Derfor tenkte jeg å vise dere dagen min i bilder.

 

09.00-10.00Jeg står opp, dusjer, ordner meg og spiser frokost.

 

10.00-13.00
Kommer meg ut, tar trikken til biblioteket. Skriver ut noen bilder der, da jeg ikke har skriver hjemme.Drar til kjøpesenteret der jeg kjøper bursdagskort, linser og mat. Hadde håpet jeg skulle finne kostyme til Halloween. Men så kresen som jeg er, så tror jeg at jeg må se litt mer før jeg bestemmer meg.

 

13.00 - 14.00Kommer hjem, spiser de lille restene fra gårsdagens middag +yoghurt med havregryn. Lager bursdagskort til min kjære! Han hr bursdag på selveste Halloween. Og han er så heldig at han skal få tur til Italia fra meg. Håpe virkelig han blir glad! Klarer snart ikke holde det hemmelig mer! Gleder meg SÅNN til reaksjonen

Til vanlig jobber jeg, men for ikke lenge siden ble jeg operert. Så ble sykemeldt for 1 måneds tid. Som dere kanskje legger merke til, så spiser jeg bare flytende føde i dag, og dette er fordi da jeg ble operer fikk jeg beskjed om at jeg ikke kan tygge mat på 6 måneder. Jeg er nå halvveis, og må si det er en utfordring og ikke kunne tygge mat. Men begynner heldigvis å bli litt vandt til det nå!

Nå skal jeg slappe av, kanskje rydde litt og bare kose meg skikkelig! Kjenner det blir så godt!Hva har dere gjort i dag da, eller skal du noe senere idag?Hvem er jeg?

  • Skrevet 27.10.2014 klokken 14:56 i Blogg
  • Av Josefine Holter

Hei, og velkommen til min nye blogg! Mitt navn er Vilde, jeg bor i Oslo og jobber i barnehage. Jeg har nå bestemt meg for å starte en blogg. Grunnen til at jeg ønsker å blogge er fordi jeg har lyst på en ny hobby. Bloggen min er en hverdagsblogg, så her kommer jeg til å skrive om dagen min, outfits, tips og blant annet oppskrifter.Håper du har lyst til å følge med!

Ny blogg!

  • Skrevet 27.10.2014 klokken 14:07 i Blogg
  • Av Josefine Holter

Velkommen til blogg.no! :)

Dette er det aller første innlegget i din nye blogg. Her vil du finne nyttig informasjon, enten du er ny som blogger eller har blogget før.

Trenger du litt starthjelp finner du våre hjelpesider her: http://faq.blogg.no/, og vår engasjerte supportavdeling er tilgjengelig (nesten) 24/7.

Bloggen
Ønsker du å gjøre den nye bloggen din litt mer personlig anbefaler vi at du fyller ut profilinfo, og velger et design som passer til deg. Vil du bare komme i gang med bloggingen kan du starte et nytt innlegg.

Hashtags
Blogg.no bruker hashtags for å samle innlegg som handler om samme tema. Hashtags gjør det lettere å finne innlegg om akkurat det temaet du søker. Du kan lese mer om hashtags her: http://hashtags.blogg.no/

Andre nyttige sider
Infobloggen: http://info.blogg.no/
Vårt regelverk: http://faq.blogg.no/infosider/retningslinjer.html
Vilkår for bruk (ToS) og integritetspolicy: http://faq.blogg.no/?side=omoss

Nå som du har lest dette innlegget kan du redigere det eller slette det. Vær dog oppmerksom på at det alltid må være minst ett innlegg i bloggen for at den skal fungere - det er for eksempel ikke mulig å redigere designet uten at det finnes innlegg i bloggen.

Når du skal logge inn neste gang kan du gjøre det fra vår forside på http://blogg.no/.

 

Vi håper du vil trives hos oss!

hilsen teamet bak
blogg.no

 

blogg.no | logg inn | hjelp | regelverk | vilkår | om oss | kontakt oss | infobloggen

 

Les mer i arkivet » November 2014 » Oktober 2014